" />

Stoptips: stoppen met roken tips!

Stoppen met roken met Hypno2 en andere methodes

Stoptips: Bewezen effectieve tips om te stoppen met roken

Lasertherapie

Bij Lasertherapie wordt gebruik gemaakt van een zeer sterk gebundelde straal licht. Er zijn twee verschillende vormen te weten hard laser en soft laser therapie. Voor het stoppen met roken wordt gebruik gemaakt van softlaser.

Men gaat bij lasertherapie ervan uit dat zich in ons lichaam meerdere energiebanen bevinden (meridianen genaamd) die, wanneer deze gestimuleerd worden door de (pijnloze) laserstraal verschillende effecten kunnen afgeven.  Een effect ervan is dat het de ontwenningsverschijnselen bij het stoppen met roken kan verminderen.

Lasertherapie is dus een stophulpmiddel om de lichamelijke verslaving van het roken tegen te gaan. Dit is ook de reden dat steeds meer lasertherapie praktijken tegenwoordig de behandeling gaan combineren met coachingsgesprekken om de client inzicht te geven in hun geestelijke verslaving aan het roken.  Lasertherapie blijkt meer effectief bij lichamelijke klachten dan geestelijke. 

Slagingspercentage:  ca. 12% – 17%  dat na 6 weken nog rookvrij is (bron: Stivoro)

Wil jij weten of lasertherapie voor jou de juiste methode is om te stoppen met roken? Wij ontwikkelden de Rookstopwijzer. Het is een test die je direct inzicht geeft in welke methode het beste bij jou past. Je vindt de Rookstopwijzer hier

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*