" />

Stoptips: stoppen met roken tips!

Stoppen met roken met Hypno2 en andere methodes

Stoptips: Bewezen effectieve tips om te stoppen met roken

Hypno2 methode

De HYPNO2-methode is de meest complete methode voor alle verslavingsaspecten, en de enige methode die ook op onbewust niveau je verslaving volledig aanpakt. En dat is belangrijk, want zolang je het onbewuste aspect van je verslaving niet hebt aangepakt wil je wel stoppen met roken, maar blijf je heimelijk hunkeren naar die ene sigaret. Pas zodra je je verslaving écht hebt losgelaten, ben je bevrijd.

 


Met de persoonlijke aanpak van de HYPNO2-methode lukt dit snel en effectief. Bovendien bepaal je zelf het tempo. Hoe snel wil jij je rookverslaving overwinnen? Voor de meeste cliënten zijn de 2 sessies waaruit deze methode bestaat, voldoende. Je krijgt ook nog een MP3 bestand van ons mee van een prettig ontspannende luisteroefening, waarmee jouw veranderingsproces ondersteund wordt. Zo ben je binnen enkele weken voorgoed rookvrij. Let wel: zonder ontwenningsverschijnselen, plotselinge gewichtstoename of verlangen naar sigaretten!

Je kunt je hier aanmelden.

Snel en voorgoed stoppen met roken.
Het kan! Met de HYPNO2-methode.

De HYPNO2-methode maakt gebruik van de meest effectieve psychologische technieken om verslavingen te ontkrachten (waaronder NLP en psychotherapeutische gedragstherapie). Je krijgt een volledig inzicht in hoe jouw rookverslaving werkt, waardoor je precies begrijpt waarom je tot nu toe niet kon stoppen. Daarnaast maken we ook gebruik van hypnose, zodat je jezelf ‘terugprogrammeert’ naar de staat van toen je nog niet rookte. Voor de lichamelijke verslaving kun je eventueel een krachtige accupressuurtechniek aanleren, die je op elk gewenst moment zelf kunt toepassen; maar de meeste mensen hebben juist daar nauwelijks moeite mee. Het zijn de, deels onbewuste, geestelijke aspecten van de verslaving die jou tot de roker maken die je niet wil zijn! En juist die aspecten kun je op alle niveaus veranderen met de unieke HYPNO2 Methode.

Dat maakt de HYPNO2-methode compleet maar ook prettig: ontspannen toewerken naar het gewenste resultaat. Tijdens de behandeling bepaal je te allen tijde zélf het moment waarop je je laatste sigaret rookt. Het resultaat: je bent altijd binnen enkele weken voorgoed een blije niet-roker, zonder tijdsdruk of angst dat het niet lukt.

Meld je nu aan 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*